Modern Vállalkozások Programja

bg linesCreated using Figma
arrow downCreated using Figma

 

Vállalatunk csatlakozott a Modern Vállalkozások Programjához, amelyről az alábbi linken többet megtudhat.

Cégünk  összetett műszaki feladatok magas szintű megoldására szakosodott mérnök iroda. Három fő tevékenységi területünk a végeselemes szoftverek értékesítése és oktatása, az automatizálás, valamint a termékfejlesztés numerikus számításokkal történő támogatása. Az eCon Engineering Kft. tevékenységét ide kattintva közelebbről is megismerheti, ahol a Modern Vállalkozások Programja oldalán egyik esettanulmányunkat tettük elérhetővé.

A program keretein belül szeretnénk figyelmébe ajánlani 2 termékünket, amelyek most kedvezményes áron elérhetők:

1.) Ansys Mechanical Premium

Az ANSYS szimulációs technológiája lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy nagy bizonyossággal megjósolják azt, hogy termékeik valós terhelési feltételek között megállják-e a helyüket vagy sem. Ügyfeleink megbíznak szoftverünk azon képességében, hogy az segítséget nyújt termékeik integritásában, valamint abban, hogy az üzleti sikereket növelheti az innováció révén.

Induló ár: bruttó 20 205 000 Ft,-

 

2.) Ansys SpaceClaim

A geometria előkészítés, importálás, exportálás során felmerülő hibák kiküszöbölésére alkalmas mérnöki célszoftver.

Induló ár: bruttó  3 570 000 Ft,-

 

A termékekkel és a kedvezményekkel kapcsolatban keresse bizalommal Bara Péter értékesítő kollégánkat a  peter.bara@econengineering.com e-mail címen.

A termékekhez kapcsolódó egyedi kedvezmény, azt kizárólag a Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan! (vallalkozzdigitalisan.hu) oldalon regisztrált megoldáskereső vállalkozások érvényesíthetik.

Regisztrálok a kedvezményért!